آیا گودبرداری در مجاورت ساختمان شما انجام می شود؟

اگر قرار است در مجاورت محل زندگی شما گودبرداری صورت گیرد، ساختمان شما باید بررسی شده و با توجه به عمق پی آن نسبت به مقاوم سازی و حفاظت از گود اظهار نظر شود. نقشه های اجرایی باید به خوبی روش گودبرداری، پایدارسازی گود و یا سازه نگهبان را تشریح کند و اقدامات لازم در جهت اجرای آن برای حافظت از ساختمان های مجاور کفایت کند.

عملیات گودبرداری با نظارت مهندس ناظر و بر اساس نقشه های اجرایی، اصول فنی و روش اجرا صورت می گیرد. اگر کوچک ترین خطری در حین گودبرداری مشاهده شد، مراتب باید به مسئولین پروژه گزارش داده شود.

گودبرداری نباید بیش از حد به ساختمان شما نزدیک شود، زیرا منجر به خالی شدن زیر ساختمان می گردد. اگر در حین اجرای پروژه کوچک ترین نقصی در کار مشاهده نمودید باید به مسئولین فنی مراجعه نموده و موضوع را با آن ها مطرح نمائید.

مهم ترین کاری که می توان برای جلوگیری از بروز خطر هنگام گودبرداری انجام داد، بالا بردن سرعت اجرای پروژه است. لذا اگر در مجاور ساختمان شما کارگران مشغول به گودبرداری هستند با مداخلات نا به جا روند کار آن ها را مختل نکنید و اجازه دهید این کار با سرعت پیش رفته و اتمام یابد.

اگر در حین عملیات گودبرداری عیب و ایرادی در عملکرد تاسیساتی نظیر لوله های آب، گاز و برق مشاهده کردید آن را به مسئولین مربوطه گزارش دهید تا نسبت به رفع آن اقدام نمایند.

علاوه بر آن وضعیت ساختمان خود را تا اتمام پروسه گودبرداری بررسی کنید و هر نوع ترک، لرزش، صدای ناهنجار و یا نشست را ریشه یابی کنید.

در صورت ایجاد هر نوع مشکل برای ساختمان، اقدامات لازم را انجام دهید و در صورت لزوم ساختمان خود را ترک کنید. گودبرداری باید در زمان مشخصی صورت گیرد و مدت باز بودن آن محدود باشد، زیرا در این صورت می توان از بروز خطرات احتمالی پیش گیری نمود

مقالات

معماری ایرانی

هویت معماری ایرانی بخش مهمی از هویت هر سرزمین را معماری آن تعیین می کند. با دیدن آثار معماری، مجموعه ای از ارزش های عمیق

ادامه مطلب »
مقالات

معماری چندحسی

تاریخچه معماری چند حسی معماری چند حسی (Multi sensory architecture) برای نخستین بار در دهه 1950 میلادی در کشور ژاپن به وجود آمد. در آن

ادامه مطلب »