وال هنگ چیست؟!چه مزایا و معایبی دارد؟

وال هنگ چیست؟!

وال هنگ یا به صورت لاتین آن Wall Hung به معنی آویزان از دیوار است.

وال هنگ به نوعی از توالت فرنگی گفته می شود که کاسه آن روی دیوار نصب شده و مخزن آن درون دیوار کار گذاشته می شود، از این رو آنها را توالت فرنگی دیواری نیز می نامند.

توالت فرنگی در گذشته معمولا بر روی زمین نصب می شد و تخلیه فاضلاب از قسمت متصل به زمین صورت می گرفت. توالت فرنگی وال هنگ که از آن به عنوان توالت فرنگی توکار و توالت فرنگی دیواری هم نام برده می شود، به گونه ای نصب می شود که قسمت فلاش تانک آن داخل دیوار قرار گرفته و فقط نشیمن گاه توالت فرنگی از بیرون قابل مشاهده است.

 

 

وال هنگ

یازده مزایای وال هنگ:

مصرف کمتر آب:

معمولا در سرویس های بهداشتی وال هنگ از تجهیزاتی با تکنولوژی جدید استفاده می شود که میزات مصرف آب را تا 30 درصد کاهش می دهند. 

قابلیت تنظیم ارتفاع:

با نصب تجهیزات بر روی دیوار و به صورت وال هنگ می توانید ارتفاع توالت فرنگی، روشویی، دوش حمام و … را به دلخواه خود و طوری که راحت تر هستید تنظیم کنید.

مدیریت بهتر فضا:

تجهیزات وال هنگ فضای بسیار کمتری را در مقایسه با تجهیزات سرویس بهداشتی معمولی اشغال می کنند.

استحکام و مقاومت بالاتر:

تکیه گاه وال هنگ ها فقط یک پایه نیست و از کل دیوار به عنوان نقطه اتکا استفاده می کنند، همین موضوع سبب می شود تا از استحکام و مقاومت بیشتری در مقابل ضربه برخوردار باشند.

کاهش صدای مزاحم:

یکی از مهم ترین مزیت های استفاده از سرویس بهداشتی و توالت فرنگی وال هنگ این است که به دلیل قرار داشتن لوله های آب و فلاش تانک در داخل دیوار، سر و صدای مربوط به عبور آب بسیار کاهش می یابد.

نظافت و شستشوی آسان‌تر:

شست و شوی توالت فرنگی های معمولی به دلیل داشتن قسمت های مختلفی مثل پایه و فلاش تانک بسیار دشوار از توالت فرنگی های وال هنگ می باشد همچنین باتوجه به فضای خالی زیر توالت فرنگی دیواری و عدم اتصال آن به سطح زمین، کار نظافت اطراف آن بسیار سریع‌تر و راحت‌تر انجام می‌شود.

ایجاد فضای لوکس تر با وال هنگ:

با دیدن عکس ها متوجه لوکس تر بودن آن میشوید .

قدرت تحمل وزن بالا:

ظاهرا توالت دیواری روی دیوار نصب می‌شود؛ اما باطنا همه‌چیز متفاوت است! شما برای نصب یک وال هنگ نیاز به یک فلاش تانک توکار دارید. فلاش‌تانک‌های توکار دارای استراکچر (چهارچوب) مستحکمی هستند؛ که اغلب جنس آن از فولاد است.

عدم نیاز به مخزن آب بسیار بزرگ:

حجم آب مصرفی توسط وال‌ هنگ‌ها بسیار کم‌تر از توالت‌فرنگی‌های قدیمی است.

مناسب برای همه ی افراد در تمامی سنین:

شما می‌توانید در زمان نصب، ارتفاع آن را طوری تنظیم کنید که برای تمامی اعضای خانواده در هر گروه سنی قابل استفاده‌باشد.

⦁ سیستم تخلیه پرقدرت در توالت دیواری وال هنگ:

فرآیند تخلیه در وال هنگ‌هایی که از سیستم تخلیه واس داون بهره‌مندند، بسیار سریع و بدون پخش بوی نامطبوع در فضای سرویس بهداشتی انجام می‌شود. هم‌چنین به دنبال قدرت پاشش آب، تقریبا هیچ لکه‌ای درون کاسه توالت باقی نخواهدماند.

wall hung

 

 

چهار معایب وال هنگ:

  •  قیمت بالای وال هنگ
  • طریقه نصب دشوار
  • نیاز به فضای کافی در دیوار
  • تعمیر دشوار

 

 

 

مقالات

معماری ایرانی

هویت معماری ایرانی بخش مهمی از هویت هر سرزمین را معماری آن تعیین می کند. با دیدن آثار معماری، مجموعه ای از ارزش های عمیق

ادامه مطلب »
مقالات

معماری چندحسی

تاریخچه معماری چند حسی معماری چند حسی (Multi sensory architecture) برای نخستین بار در دهه 1950 میلادی در کشور ژاپن به وجود آمد. در آن

ادامه مطلب »