دفترخانگی (home office)

در چند دهه اخیر در کشورهای جهان اول(خصوصا سه سال اخیر) شاهد کارکردن افراد در خانه بودیم و در چند سال اخیر نیز در کشورمان این سبک از کارکردن با عنوان دورکاری یا کار در خانه باب شده است و امروزه بسیاری از افراد از داخل خانه خود مشغول بکار هستند. خیلی از افراد نیز به دلیل کاهش هزینه‌ های خود در ابتدای راه‌اندازی کسب و کارشان، به جای اجاره دفتر کار فعالیت خود را از خانه خود شروع میکنند. استفاده از تکنولوژی و اینترنت این سبک از کار را آسانتر کرده و دیگر نیازی به رفتن به محل کار نیست و می‌توانید از هرجایی کارهای خود را انجام دهید. با آمدن اپیدمی کرونا ویروس هم دورکاری و کار کردن از خانه سرعت رشد بیشتری پیدا کرده و بسیاری از افراد را مجبور به دورکاری کرده‌است. اما برای کار کردن در خانه نیاز به فضایی مناسب می‌باشد تا بتوان تمرکز کافی داشت و یا حتی جلسات خود را برگزار کرد. راه حل این موضوع طراحی یک هوم آفیس یا دفتر خانگی است.

نکات مهم:

* home office (هوم آفیس) یا اتاق کار به فضایی از خانه گفته می‌شود که امکان کار کردن در خانه را برای شما فراهم میکند.

*در دفتر خانگی یا اتاق کار شما تمام وسایل لازم برای ایجاد یک دفتر کار را دارید و خبری از وسایلی مانند تخت خواب و کمد لباس نیست.

*در اتاق کار یا همان دفتر خانگی با المان‌هایی مانند میز، کتابخانه یا شلف و صندلی و وسایل دکوری چیدمان شده و یک فضای آرام، ساکت و مناسب برای کار کردن، بررسی پروژه و درس خواندن را در اختیار فرد می‌گذارد.

*  تنها با استفاده از چند وسایل ضروری با دوام و صرف نظر کردن از لوازم غیر ضروری و بی معنی، خواهید توانست طراحی به شیوه سبک مینیمال را در دفاتر کاری خود به اجرا درآورید.

*اگر به طور مداوم با اوراق و مدارک کاغذی سروکار دارید. مدارکی که قرارگیری مداوم آنها بر روی میزتان، موجب بر هم‌ریختگی فضای اداری می‌شود. پیشنهاد می‌شود تا از فایل باکس استفاده کنید.

*همیشه برای شروع و پیاده سازی رنگ در سبک مینیمال دفتر کار خود، از پس زمینه‌هایی با تناژ طبیعی یا خنثی استفاده کنید. رنگ‌هایی نظیر سفید، خاکستری و… که به راحتی در هماهنگی و ترکیب با دیگر رنگ‌ها، مانع از شلوغی محیط می‌شوند.

نمونه هایی از هوم آفیس:

 

 

مقالات

معماری ایرانی

هویت معماری ایرانی بخش مهمی از هویت هر سرزمین را معماری آن تعیین می کند. با دیدن آثار معماری، مجموعه ای از ارزش های عمیق

ادامه مطلب »
مقالات

معماری چندحسی

تاریخچه معماری چند حسی معماری چند حسی (Multi sensory architecture) برای نخستین بار در دهه 1950 میلادی در کشور ژاپن به وجود آمد. در آن

ادامه مطلب »